Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 75 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A csirkemelleket kettévágom, sózom, borsozom, kevés chiliporral megszórom őket. A kimargarinozott tepsibe helyezem őket és a tetejüket is meglocsolom kevés olajjal. 30-40 perc alatt közepes lángon, 200 fokon aranybarnára sütöm őket.
Közben a birsalmákat meghámozom, cikkekre vágom és vaníliás cukros, szegfűszeges vízben puhára főzöm őket. Amikor megsült a csirkemell, egy tányérra helyezem, megszórom még egy kevés chilivel, köré birsalmát teszek, a birsalmákat pedig meglocsolom 2 evőkanál tejszínnel.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Érdemes kipróbálni.
|
|
|
|
0 komment
|
0 ember kedveli
|
patakigigi
2014.01.06 10:35
|
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
csirkemelleket kettévágom, kimargarinozott tepsibe, birsalmákat meghámozom, tányérra helyezem, kevés chilivel, birsalmákat pedig, kimargarinozott, csirkemelleket, szegfűszeges, aranybarnára, birsalmákat, chiliporral, birsalmákat, birsalmával, meglocsolom, meglocsolom, szegfűszeg, csirkemell, tejszínnel, csirkemell, kipróbálni, csirkemell, kettévágom, meghámozom, tetejüket, megszórom, megszórom, birsalmát, tejszínes, vaníliás, cikkekre, evőkanál, csirkemell, birsalma, tejszín, bors, chilipor, vaniliás cukor, szegfűszeg, Rama margarin,
|
|
|
|
|